Historiku ynë

Kush jemi dhe çfarë bëjmë?

Premium Sticker është një kompani që merret me një nga degët e Marketingut të bizneseve, ne kemi bashkpunuar dhe punuar me shumë partner dhe biznese eminente që operojnë në tregun e Kosovës dhe Shqiprisë

Tek Premium Sticker mund të gjesh 3D Resin Sticker dhe 3D Resin Sticker NFC Tag, Varëse çelësash prej lëkure e metali dhe 3D Resin Sticker, Popsocket me 3D Resin Sticker, Vizit karta, Epoxy Resin, të gjitha me cilësi të lartë.


Premium Sticker ka punuar për brendet: